1350mm tot 2350mm het Rek 50kg van de Supermarktplank per Niveautgl Planken

Plaats van herkomst China
Merknaam TGL Shelves
Certificering CE
Min. bestelaantal Negotiable
Prijs Negotiable
Levertijd 15 days after deposit
Betalingscondities T/T, Western Union
Levering vermogen 100 piecess per week

Neem contact met mij op voor gratis monsters en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Aantal Planken Klantgericht Capaciteit 50kg per Niveau
Oppervlakte Poederdeklaag Gewicht Zwaar
Modulaire Configuratie Ja Grootte Groot
Stijl Morden/economisch Aantal wielen 4
Hoog licht

2350mm het Rek van de Supermarktplank

,

Het Rek 50kg van de supermarktplank per Niveau

Laat een bericht achter
Productomschrijving

1350mm tot 2350mm het Rek 50kg van de Supermarktplank per Niveautgl Planken

 

Productomschrijving:

Dit Rek van de Supermarktplank is perfect voor kruidenierswinkelsopslag, supermarkten, en andere detailhandels. Het is groot in grootte en de kleur is zoals aangetoond in de foto. Het is zwaar en corrosie-vrij, durend maximaal 5 jaar. Elk niveau heeft een capaciteit die van 50kg, tot het maken een grote keus voor de opslag van een verscheidenheid van producten. Met zijn klassiek ontwerp, is dit de Plankenrek van de Kruidenierswinkelopslag een grote keus voor om het even welke het commerciële plaatsen. Het is gemakkelijk te assembleren en biedt overvloed van bergruimte voor uw producten aan. Dit Rek van de Supermarktplank is de perfecte manier om uw opslag georganiseerd te houden en keurig.

 

Eigenschappen:

  • Productnaam: Het Rek van de supermarktplank
  • Kleur: Als Foto
  • Standaardeenheid: 4 niveaus
  • Type: Kleinhandelsvertoning
  • Oppervlakte: Poederdeklaag
  • Gewicht: Zwaar
  • Het Rek van de detailhandelplank: Ideaal voor de detailhandel
  • De Plankenrek van de kruidenierswinkelopslag: Perfectioneer voor de kruidenierswinkelopslag
  • Commercieel Plankenrek: Geschikt voor het commerciële milieu
 

Toepassingen:

Voor ondernemingen die moeten producten in supermarkten tonen, TGL-is het Rek van de de Supermarktplank van Planken de perfecte keus. Dit plankenrek wordt gemaakt van koudgewalst staal en door Ce verklaard. Zijn rechte kaderhoogte kan van 1350 tot 2350 mm worden aangepast, en zijn capaciteit is 50kg per niveau. Het aantal planken is klantgericht om de behoeften van verschillende ondernemingen aan te passen. Het is ook perfect voor kleinhandelsvertoning. De minimumordehoeveelheid is overeen te komen, en de prijs is ook overeen te komen. de levertijd is 15 dagen na storting, en de betalingstermijnen zijn T/T en Western Union. Bovendien TGL-heeft de Planken de capaciteit om 100 stukken per week te leveren.

 

Aanpassing:

Het Rek van de supermarktplank

Merknaam: TGL-Planken

Plaats van Oorsprong: China

Certificatie: Ce

Minimumordehoeveelheid: Overeen te komen

Prijs: Overeen te komen

Levertijd: 15 dagen na storting

Betalingsvoorwaarden: T/T, Western Union

Leveringscapaciteit: 100 piecess per week

Materiaal: Koudgewalst Staal

Gewicht: Zwaar

Stijl: Morden/economisch

Aantal Planken: Klantgericht

Modulaire Configuratie: Ja

TGL-het Rek van de de Supermarktplank van Planken is uw gaan-aan keus voor commerciële het opschorten behoeften. Gemaakt met hoogwaardig koudgewalst staal, is dit op zwaar werk berekende plankenrek perfect voor kruidenierswinkelopslag en supermarkten. Met klantgericht aantal planken en modulaire configuratie, kunt u het plankenrek ontwerpen dat het beste uw opslag past. Alle TGL-Plankenrekken komen met Ce-certificatie en een 15 dag levertijd na storting.

 

Steun en de Diensten:

Ons Rek van de Supermarktplank komt met een volledige waaier van technische ondersteuning en de dienst. Ons ervaren en goed geïnformeerd personeel is op hand om u van raad op installatie, onderhoud en reparaties te voorzien. Wij bieden ook een waaier van vervangstukken en verbruiksgoederen aan om uw planken in perfecte het werk orde te houden. In de onwaarschijnlijke gebeurtenis dat u om het even welke moeilijkheden ervaart, is ons klantenserviceteam beschikbaar om u te helpen de kwestie problemen oplossen en een oplossing vinden.

Wij begrijpen dat de klantentevredenheid primordiaal is, wat is waarom wij geëngageerd zijn aan het verstrekken van de hoogste niveaus van de dienst en steunen voor ons Rek van de Supermarktplank en onze andere producten. Ons team van deskundigen is altijd bereid om u te helpen de meesten uit uw product krijgen.

 

Verpakking en het Verschepen:

Verpakking en het Verschepen

Het Rek van de Supermarktplank zal veilig worden verpakt en veilig aan de klant worden verscheept. Het plankenrek zal bel zijn in een golfdoos wordt en wordt geplaatst verpakt die. De doos zal dan verzegeld worden met band en met het adres van de klant geëtiketteerd.

De doos zal dan geplaatst worden in een grotere doos of een verschepende container voor verzending. De grotere doos of de container zal met band worden verzegeld en zal geëtiketteerd met het adres van de klant en het embleem van de scheepvaartmaatschappij.

De doos of de container zal dan verscheept worden aan de klant via de scheepvaartmaatschappij van hun keus.