Foshan Nanhai Tiegulong Shelf Manufacture Co., Ltd.

  • China Foshan Nanhai Tiegulong Shelf Manufacture Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Foshan Nanhai Tiegulong Shelf Manufacture Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Foshan Nanhai Tiegulong Shelf Manufacture Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Foshan Nanhai Tiegulong Shelf Manufacture Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Foshan Nanhai Tiegulong Shelf Manufacture Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Type Business Fabrikant
Merken TGL-PLANKEN
Aantal werknemers 50~150
Jaarlijkse omzet 10,000,000-12,000,000
Opgericht Jaar 2012
Export pct 50% - 60%

Inleiding

Gevestigd in Zhibo-Industrieterrein, is het High-tech Kernpark, Shishan-Stad, Nanhai-District, Foshan-Stad, de Provincie van Guangdong, Co. van de de Plankenvervaardiging van Foshan Nanhai Tiegulong, Ltd een uitvoerige plankenonderneming die op grote schaal R&D, productie en verkoop integreren. Behandelend een gebied van meer dan 20.000 vierkante meters, Tiegulong-werd het Bedrijf gevestigd in 2012. De stichter van het bedrijf is bezig geweest met de plankenindustrie. Het heeft meer dan 20 jaar van ervaring sinds 1995. Het verkoop en ontwerpr&d team wordt gespeeld door het team van de de post-jaren '80backbone. Acht geautomatiseerde productielijnen verzekeren hoge productnauwkeurigheid, die het maken bij het front van peer verbetering in termen van efficiency en kostencontrole. De belangrijkste producten zijn supermarktplanken, de planken van de gemakopslag, drogisterijplanken, de planken van de culturele en sportenopslag, de planken van de moeder en kindopslag, staal en houten planken, de houten planken van de korreloverdracht, de planken van de pakhuislogistiek, karretjes en andere producten. De producten zijn uitgevoerd naar Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Europa en de Verenigde Staten, en gehad verkoopcentra en de verbindingsbureaus van bedrijfscontact in diverse gebieden van China. De producten zijn geïntegreerd met bouwstenen om vervoer en installatie te vergemakkelijken. Tieguilong werd geschat als eenheid van de de integriteitsdemonstratie van de de industriekwaliteit in 2012.Rated als beroemd product in de Provincie van Guangdong in 2014. Geselecteerd als tentoonstellingsbedrijf door de kolom " van het Ontdekkingsmerk " van kabeltelevisie-het Kanaal van de Effecteninformatie in 2018, werd Tiegulong gewonnen de gunst van gebruikers. Duizenden globale planken, Tiegulong zullen leidend de tendens.

 

China Foshan Nanhai Tiegulong Shelf Manufacture Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

Ons bedrijf werd gevestigd in 2012 en geniet van hoogte in binnenlandse planken. Voorts zijn wij het aangewezen merk van CCTV.We hebben een team van 150 mensen, met inbegrip van 20 technici.

 

China Foshan Nanhai Tiegulong Shelf Manufacture Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Foshan Nanhai Tiegulong Shelf Manufacture Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Dienst

Onze Kwaliteit

Wij werden etc. vele titels zoals „van de de Industriekwaliteit en Integriteit Demonstratiebedrijf“, „Beroemde en Uitstekende Product van de Provincie van Guangdong“, „de Normalisatieonderneming van de Veiligheidsproductie“, „kabeltelevisie-Effecteninformatie - het Programmatentoonstelling van de Merkontdekking en uitzendingsonderneming „. Wij kwalificeerden ook met certificatie van ISO en SGS enz.

 

Onze Diensten

Het outputconcept gehele opslag, is ons verkopend punt en voordeel. (Opslagmetingen-- Plankenlay-out-- De gehele gevolgen van de opslagvertoning-- Plankenreclame-- De reclame van de opslagmuur-- De één eindedienst)

 

Onze aanpassing

De klanten zullen consumptiemoeheid in boring en eenvormige opslag van de plankenvertoning hebben. Gelukkig konden onze planken dit probleem oplossen.

 

Onze Prijs

De directe vervaardiging en de vermindering van medio-agentschap, geven u de beste prijs wanneer aankoopplanken van ons. Wij zijn geëngageerd geweest om planken te voorzien aan voordeelcliënten van lage prijs, de rang met medio-prijs te benadrukken en aan aangepaste vereisten met hoge prijs te voldoen. De prijzen veranderden terwijl de dienst en de kwaliteit stabiel zijn.

Ons Team

China Foshan Nanhai Tiegulong Shelf Manufacture Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Foshan Nanhai Tiegulong Shelf Manufacture Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Why Us

1. Professioneel team & one-stop oplossing:

Met ervaringen van 22 jaar van zich het concentreren op planken, ons professioneel team om beknopt te creëren terwijl eenvoudige kenmerkende en flexibele het winkelen ruimte (wij zijn professioneel op moeder en kindopslag, drogisterijen, gemakopslag, de ingevoerde opslag van de premielevensstijl, de supermarkten enz. van de boutiquelevensstijl). Wij verlenen one-stop dienst van ontwerp en installatie de opleidende diensten voor het grootste deel van de binnenlandse derde-rij of de grotere stad

 

2. De gepersonaliseerde speciale dienst van de plankenaanpassing & driedimensionele vertoningsgevolgen:

Wij verstrekken verschillende stijlen van vertoningsplanken voor uw koopwaarvertoning, helpen aanpas om koopwaar hiërarchisch te tonen. Welke de waarneming en de hartstocht kon verbeteren van klanten voor het kopen van producten, en opbrengst-stijgende voordelen voorbij het unieke model van edelen bereiken.

 

3. Constant vernieuwende productconcepten en het concentreren zich op kleinhandelstendensen:

Ons planning en verkoopteam is alle post-80 elites, hebben wij rijke ervaringen, dicht na de moderne bedrijfstendens, constant het leren geavanceerde concepten, gietende de industrie belangrijke merken, beschermend uw merkwaarde, en over de hele wereld vestigend stabiele strategische partnersverhoudingen met cliënten.

 

4. Geavanceerd automatiseringsmateriaal, het volledige ondersteunende stempelen, numerieke controle, houten de industrieinput om goede kwaliteit en levering te verzekeren op tijd:

Onze planken maken vertoning volgens verschillend verhandelt en de structuur voldoet aan mechanische dragende norm. om de goede kwaliteit van producten te verzekeren tegelijkertijd, de productieefficiency, de specifieke professionele producten voor globale klanten te verbeteren, voor de klassieke onderneming van de plankeninnovatie te streven en ernaar te streven te perfectioneren die, produceren wij planken op de nauwkeurige standaardgrootte van de planningsvertoning worden gebaseerd, strikt begint de controle van materiële selectie, de tests bij elk productieproces, automatisering en de verwerking van de moduleintegratie het vormen.

 

5: u ongerust maakte zich over de verbetering van uw opslag, of maakt een idee om een winkel te schikken?

Wij hebben professioneel ondernemingsplanningsteam, maken een volledige reeks van VI merk planning gecombineerd met de bevordering van de merkwaarde. Wat uw keus niet alleen een plankenleverancier, maar de onbeperkte bedrijfskansen van een professionelere plankenfabriek is. Ik geloof dat onze kennis de verhoging van onze rijkdom is. Wij dringen aan om de wijze planken te produceren, TGL-geloven de PLANKEN er geen beste, slechts beter is!

Laat een bericht achter