60L Geplateerde het Zink van het het Boodschappenwagentjekarretje van de capaciteitssupermarkt

Plaats van herkomst China
Certificering SGS/ISO/CE
Min. bestelaantal Overeen te komen
Prijs Negotiable
Verpakking Details Standaardkarton en houten kader voor bescherming
Levertijd 7~10 dagen
Betalingscondities T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen 500 reeksen één week

Neem contact met mij op voor gratis monsters en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Materiaal Koudgewalst staal + plastiek Kleur rood, groen, sinaasappel
Functie Gemakkelijk voor supermarktklanten om meer goederen in een kar te zetten Oppervlaktebehandeling Geplateerd zink
Productiecyclus 7~10 Dagen Eigenschap Duurzame en grote capaciteit, Europese Stijl
Type Goede kwaliteit en goede prijs Capaciteit 60L
Hoog licht

Het Karretje van het supermarktboodschappenwagentje

,

60L-Boodschappenwagentjekarretje

,

de Zink Geplateerde Kar van het Supermarktkarretje

Laat een bericht achter
Productomschrijving

 

 

60L het Karretjesupermarkt van het capaciteitsboodschappenwagentje het Winkelen Karretje

 

 

Productendetailleringen

 

Productnaam

 Supermarktboodschappenwagentje

 

Model

Tgl-B01

Materiaal

Koudgewalst staal + plastiek

 

Eigenschap

Duurzame en grote capaciteit, Europese Stijl, met wielen

 

 

Capaciteit

60L/80L/120L/150L/180L (regelmatige grootte van onze fabriek)

 

Stijl

Het model en economische, mooie kijken

 

Kleur

Rood, groen, oranje, grijs, zwart

 

Plaats van product

De Provincie van Guangdong, China

 

Wijzen van verpakking

Ingepakt met bellenfilms

 

Functiebeschrijving

 

Goede kwaliteit en duurzaam wanneer wordt gebruikt om de klanten te helpen gaan winkelend. Om uw mooi en keurige winkellay-out te helpen. Het opvoeren van uw zaken.

 

 

In vele landen, moet de klant een kleine storting maken door een muntstuk, een teken of een kaart op te nemen, dat zijn teruggekeerd als en wanneer de klant de kar naar een aangewezen punt van het karparkeren terugkeert. De systeemwerken door een slot zetten op het handvat van de kar op, die het verbinden aan een ketting opgezet op de kar voor het wanneer samen genesteld, of met een ketting opgezet op een karinzameling bijeendrijven. Het opnemen van het teken opent de ketting, en het opnieuw opnemen van de ketting sluit het op zijn plaats en werpt het teken voor gebruiker uit om terug te winnen.

 

Ontworpen voor Gemak
Met zijn kader van de draadstijl, kan het water niet verzamelen, kan het betekenen van deze karren gemakkelijk onder buitenkarwinst daken worden opgeslagen en voor het gemakkelijke schoonmaken in de gebeurtenis toestaan een punt morst of lekt. Een facultatieve kindzetel vouwt en omvat uit een terughoudendheidsriem om kinderenbrandkast te houden en te beveiligen. Deze kar nestelt ook samen met andere als met maat karren voor gemakkelijke, ruimte-efficiënte opslag, die minder vloerruimte opnemen.

 

Gebouwd om te duren
Dank aan zijn duurzame chroombouw, wordt deze kar gebouwd om frequent gebruik in uw bezige, hoog-verkeersonderneming te weerstaan. De hoekwachten verhinderen schade aan het kader wanneer het in harde voorwerpen of andere karren wordt gestoten.

 

Gemakkelijk te manoeuvreren
Met (2) 5“ voorwartelgietmachines en (2) 5“ breng vaste gietmachines groot, is de manoeuvreerbaarheid eenvoudig wanneer het navigeren door strakke doorgangen of rond andere klanten. Het rode plastic handvat is gemakkelijk en comfortabel aan greep voor uw patroons rond uw onderneming te duwen.

 

 

Sta uw klanten om gemakshalve en voorraad omhoog te winkelen op producten in uw kruidenierswinkelopslag met toe dit boodschappenwagentje. Dit boodschappenwagentje wordt vervaardigd gebruikend hoogwaardige materialen zoals zink en chroom. Terwijl het eenvoudig kan lijken, kan deze duurzame kar aan 110 ponden steunen. Het komt met twee voorwartelgietmachines en twee vaste achtergietmachines voor een moeiteloos mobiliteitsgebruik. Het komt volledig met een kindzetel en het beperken van riem voor om het even welke kinderen te houden die een klant begeleiden. Voor kruidenierswinkelopslag en markten, zal dit boodschappenwagentje al uw klanteninhoud met hun algemene het winkelen ervaring houden.

 

Karrennest voor ruimtebesparende opslag.
5“ polyurethaangietmachines: 2 wartel, stijve 2.
Bodemplank en draagmand voor omvangrijke punten.
Plastic hoekbumpers. Het staal met poeder-laag eindigt.

 

Onze stevige boodschappenwagentjes van de staalkruidenierswinkel hebben de beste combinatie materialen van uitstekende kwaliteit, soild bouw, en lage prijzen. Gemakkelijk-aan-maak afwerking schoon. De langdurige kruidenierswinkelboodschappenwagentjes worden gebouwd om de elementen te weerstaan. Deze boodschappenwagentjes kenmerken ook bumpers en kindzetel volledig met veiligheidsgordel. De kruidenierswinkelboodschappenwagentjes omvatten 5 duimwielen voor het gemakkelijke manoeuvreren.

 

Een perfecte toevoeging aan delis, supermarkten, bodegas, en een andere kleinhandelsverrichting waar het dragen de hulp nodig is, deze kar is enkel wat uw klanten zoeken. Bekwaam om tot 220 pond te dragen, is deze kar groot voor lichtere het winkelen reizen wanneer een grote kar niet noodzakelijk is. Om deze volledig geassembleerd karrenschip op tijd te bewaren.

    

 

60L Geplateerde het Zink van het het Boodschappenwagentjekarretje van de capaciteitssupermarkt 060L Geplateerde het Zink van het het Boodschappenwagentjekarretje van de capaciteitssupermarkt 160L Geplateerde het Zink van het het Boodschappenwagentjekarretje van de capaciteitssupermarkt 260L Geplateerde het Zink van het het Boodschappenwagentjekarretje van de capaciteitssupermarkt 3