De economische Vertoning van de Gemakopslag schort Gondelvertoning op

Plaats van herkomst China
Certificering SGS/ISO/CE
Min. bestelaantal Overeen te komen
Prijs Negotiable
Verpakking Details Standaardkarton of bellenfilm
Levertijd 7~10 dagen
Betalingscondities T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen 1000 reeksen één week
Productdetails
Materiaal Koudgewalst staal Gewichtscapaciteit 100kg voor elke laag
Kleur Melk Witte, Matte zwarte, Witte, Houten kleur, Klantenkleur Voordeel De Fabrikant van China
Oppervlaktebehandeling Poederdeklaag of houten de overdrachtdruk van de korrelkleur Productiecyclus 7~10 dagen
Eigenschap Vlak Economisch Comité, Type Op zwaar werk berekend
Laat een bericht achter
Productomschrijving

 

 

De economische Vertoning van de Gemakopslag schort Gondelvertoning op

 

 

Productendetailleringen

 

Het opschorten is niet alleen meubilair. Het juiste opschorten zijn het essentieel voor het tonen en opslaan van opbrengst, vooral aangezien de voedselpunten dan niet bederfelijke producten vaker vervangen worden. Daarom moet het opschorten gemakkelijke voorraadaanvulling steunen. TGL-de plank heeft het beste materiaal om een variërende selectie van constant veranderende punten voor te stellen.

 

Supermarktplanken: Met de snelle ontwikkeling op alle gebied van de markt, was het noodzakelijk om elke plaats aan vertoningsproducten op de mooiste manier te gebruiken, vandaar de noodzaak om de opschortende systeem en vertoningsproducten te ontwikkelen. Aldus, is het systeem om op te schorten en supermarktplanken ontwikkeld om de vertoning van producten hetzij voedsel of andere te regelen, en onderscheiden hen op een systematische en prachtige manier, en die de supermarkt schort systemen op niet tot kruidenierswinkels en supermarkten worden beperkt, maar ging naar de winkels van huishoudapparaten potten en spelenwinkels tonen om de spelen te bekijken en voor bloemwinkels, schoenen en zelfs textiel. De supermarktplanken nemen kleine ruimte op, kunnen de lagen, ook met voordelen van snelle demontage of assemblage, duurzame firma willekeurig worden aangepast. Deze planken worden meestal gebruikt in supermarkten. De regeling van high-low positie van elke laag kan volgens de afmeting van verschillende goederen worden aangepast, helpen onze rekken verkoper om het perfecte effect van de goederenvertoning te bereiken en een goede verkoop te bereiken.

 

U kunt een aardige verschijning van de module zij aan zij ook voorzien, die de perfecte oplossing voor het efficiënte gebruik van uw supermarktruimte is. De passieve zijdieeenheden worden gebruikt worden om het product te diagnostiseren gewoonlijk verkozen door kruidenierswinkelopslag, schoeisel, en toestellenopslag. Onze producten van uitstekende gangeenheden in de supermarkt zijn verdeeld in twee delen: dubbele zij en individuele zijeenheid. U kunt individuele of dubbele eenheidsopties volgens uw plaats kiezen. Zijn algemene hoogte kan 240 cm, 220 cm, 200cm, 180cm, 160cm en 140 cm zijn. Er zijn achterpanelen en rekken op de markt volgens de stijging van de standaardeenheden van de supermarktgang. Bijvoorbeeld, in de gemiddelde markt van 220 cm, wordt het geadviseerd om 7 PCs van achterpanelen en 6 PCs van planken in de markten te gebruiken.

 

Onze opschortende producten van de supermarktgondel worden gemaakt van de materialen van uitstekende kwaliteit om veiligheid en duurzaamheid te verzekeren. Zij worden hoofdzakelijk gebruikt in zuivelopslag, supermarkten, minimarkten, fruit en plantaardige opslag, techniekopslag, elektrische apparatenopslag, slijterijen, gezondheidszorgopslag, enz.

 

 

Productnaam

Supermarktplanken

 

Model

B31

 

Materiaal

Al staal

 

 

Eigenschap

Kies opgeruimd uit, tweezijdig, flexibel en regelbaar

 

grootte L1200*W400*H1400/1600/1800/2000/2200/2400mm (kies/tegen de muur uit)
L1200*W (400+400) *H1600/1800/2000/2200mm (Dubbel/eiland) (regelmatige grootte van onze fabriek)
Kan aangepaste grootte goedkeuren.
Stijl

Het model en economische, mooie kijken

 

Kleur

Grijs, kleur van de melk de witte, groene, blauwe, Matte zwarte, bruine, houten korrel, klantenkleuren.

 

Plaats van product

De Provincie van Guangdong, China

 

Wijzen van verpakking

Ingepakt in standaardkartons

 

Functiebeschrijving

Gewichtscapaciteit: 80kg~120kg voor elke laag. Er zijn opties om montage zoals lichte vakjes, de raad van de reclamevertoning aan te passen,
houten of staal zijplaten, netto zijplaten, plastic prijskaartjes, wachtsporen, haken, vloerkabinetten etc.

Goede kwaliteit en duurzaam wanneer wordt gebruikt aan vertoningsgoederen. Om uw mooi en keurige winkelvertoning te helpen. Het opvoeren van uw zaken.

 

 

 

De economische Vertoning van de Gemakopslag schort Gondelvertoning op 0De economische Vertoning van de Gemakopslag schort Gondelvertoning op 1De economische Vertoning van de Gemakopslag schort Gondelvertoning op 2De economische Vertoning van de Gemakopslag schort Gondelvertoning op 3De economische Vertoning van de Gemakopslag schort Gondelvertoning op 4